Hajózás Bajáról Paksra, Magyarország, Dél-Magyarország, 2018-08-17, Önellátás
Hajózás Bajáról Paksra
Időpont:
2018-08-17 – 2018-08-17
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap / éj
Közlekedés:kombinált (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:59050633
11 000 Ft -tól ( | -0 %)
Ellátás
nincs
Közlekedés
hajó és autóbusz
Program
Indulás autóbusszal reggel Pécsről Bajára. Hajóra szállunk, majd megindulunk a Dunán felfelé. A Rövidesen elérjük Rezéti-Dunát, a Sió torkolatát, itt szólunk a Balaton és a Duna vízi kapcsolatáról, a csatorna forgalmáról. Elhajózunk Fadd, Fajsz települések mellett, majd a kalocsai partokat is elérjük. Ebédelési lehetőség a hajón. Pakson kiszállunk és autóbusszal a Paksi Atomerőműbe megyünk, ahol megnézzük Atomenergetikai Múzeumot. Rövid szabadprogram az atomvároska központjában, majd autóbusszal Budapestre utazunk, érkezés a kora este.
Az ár tartalmazza
Utazás hajóval és autóbusszal

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Hajózás Bajáról Paksra | Dél-Magyarország | kombinált | Időpont: 2018-08-17 – 2018-08-17 | Önellátás | Módosítás

Állítsa be az utazók számát, majd válasszon a szobatípusok közül!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Elakadt? Kérdése van? Hívja kollégáinkat: 06 1 371 2191

Az ajánlatkérő űrlap elküldése nem jelent fix foglalást. A végleges árat és a szabad helyeket kollegáink ellenőrzik és igazolják vissza a szabad helyek függvényében! *

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon résztvevő gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén.

Ha a szállás típusa apartman vagy stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a maximális férőhelyek kihasználása  esetén érvényes. Ha kevesebb fő kívánja igénybe venni, a teljes apartmanárat minden esetben ki kell fizetni!

Repülős, külföldi indulású utaink esetében az ár változhat az árfolyam függvényében!

 

 *A nyári időszakban a visszaigazolás 48 órát is igénybe vehet, de általában a jelentkezést követő 24 órán belül meg fogja kapni kollégáink visszaigazolását.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI