Buszjegy
 
Nemzetközi buszjegyek:

Minőség megfizethető áron!


Vegye meg nálunk buszjegyét és utazzon luxus körülmények között Európa nagyvárosaiba a Student Agency járatain!

A luxus sárga buszon érkezik!

Menetjegyek Csehország, Szlovákia, Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország, Belgium, Luxemburg, Nagy-Britannia, Dánia, Svédoszág, Hollandia , Norvégia, Ausztria városaiba.

A buszjegyekről és a részletes (illetve kedvezménnyel csökkentett) árakról, menetrendről érdeklődjön kollégáinknál e-mailben.

Nem kell mást tennie, mint befizetni a jegy árát a visszaigazolásunkban leírt módon, ezután kiállítjuk az előzőleg megbeszélt adatok alapján a buszjegyét, és kiküldjük e-mailen. Ezek után Önnek már csak ki kell azt nyomtatnia és utazhat!

Figyelem!

A buszok az összes célállomásra Prágai átszállással közlekednek!
(kivétel Pozsony, Brno és Prága)

Az autóbuszon a kísérő csehül, angolul és/vagy németül tud kommunikálni!

Úticélok

Ausztria Innsbruck   Linz   Salzburg  
Belgium Brüsszel  
Csehország Brno   Prága  
Dánia Koppenhága  
Franciaország Metz   Párizs   Reims  
Hollandia Amszterdam   Bréda   Eindhoven   Rotterdam   Utrecht   Venlo  
Luxemburg Luxemburg  
Nagy-Britannia London  
Németország Berlin   Bonn   Bremen   Drezda   Düsseldorf   Frankfurt   Hamburg   Hannover   Köln   Magdeburg   Mannheim   München   Nürnberg   Saarbrücken   Wolfsburg   Würzburg  
Norvégia Oslo   Sarpsborg  
Olaszország Bologna   Bolzano   Firenze   Genova   Milánó   Padova   Róma   Trento   Udine   Velence   Verona  
Svájc Bern   Genf   Lausanne   St Gallen   Zürich  
Svédország Göteborg   Halmstad   Helsingborg   Uddevala   Varberg  
Szlovákia Pozsony  

Egyéb információk

A Student Agency járataira a következő kedvezmények vehetők igénybe:
(A kedvezmények nem vonhatók össze!)

10% 26 év alatt vagy 60 év felett
15% nk-i diákigazolvány (a nemzetközi diákigazolvány száma nélkül a kedvezmény nem vehető igénybe!) vagy Euro26 kártya esetén
50% 15 év alatt (1 felnőttel együtt kell utazni) (kivétel: Anglia, Belgium, Luxemburg)
10% gyermekek 15 éves korig az Anglia, Belgium, Luxemburg járaton.


Éves nyitott menetjegy
(a továbbiakban csak nyitott menetjegy)
A nyitott menetjegy (open jegy) a megvételétől számított 12 hónapon belül érvényes.

MENETJEGY TÖRLÉSE ÉS A FOGLALÁS VÁLTOZTATÁSA
Mivel a különböző típusú menetjegyek módosítási feltételei különbözőek, a részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Irodánkban menetjegybiztosítás köthető buszjegy vásárlása esetén.
A menetjegybiztosítás kizárólag a vásárlást követő 48 órán belül, Magyarország területén vásárolt menetjegyekre köthető. A biztosítás ára az alapár 5,5 %-a. A Menetjegy Biztosítás 20% önrészt tartalmaz. A megfelelő orvosi igazolás ill. zárójelentés és a szükséges papírok ellenében térít a biztosító!

A Biztosított utazásképtelensége:
A./ ha a Biztosított saját maga, vagy gyermeke, vagy örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermeke, szülője, nagyszülője, házastársa, házastársa szülője, testvére vagy a vele azonos lakcímre bejelentett élettársa elhalálozik,
B./ ha a Biztosított saját maga, házastársa, gyermeke, szülője, örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermeke, házastársa szülője ill. a vele azonos lakcímen bejelentett élettársa heveny megbetegedése, vagy balesete miatt a Biztosított az utazást megkezdeni nem tudja, (feltéve, ha ezek az okok az utazásra történt jelentkezéskor még nem állottak fenn),(szülővel, nagyszülővel együtt utazó kiskorú gyermek esetén a szülő, nagyszülő utazásképtelensége a kiskorúra minden esetben kiterjed) - ha a menetjegy biztosítás megkötése a Biztosítottal együtt összesen két személy részére (megállapíthatóan és azonosíthatóan) történt, és a másik személy is rendelkezik a Biztosító érvényes menetjegy biztosítási szerződésével, a másik személy előzmények nélkül bekövetkező akut betegsége, balesete, ill. halála esetén is jogosult a Biztosított az útjának lemondására.
C./ ha a Biztosított vagy a vele együtt utazó a 11/A. és a 11/B. pontokban felsorolt hozzátartozója (krónikus betegségének akut állapotrosszabbodása miatt a Biztosított az utazást megkezdeni nem tudja, és ezt a tényt orvosi vélemény alátámasztja.
D./ ha a Biztosított lakásában betöréses lopást követnek el, ill. ha a Biztosított személye ellen lopást követnek el, vagy a lakást tűz, villámcsapás, robbanás, árvíz, vihar, felhőszakadás, hónyomás, jégverés, földcsuszamlás, földrengés, kő és földomlás, légi jármű és műhold lezuhanása kár érte és a Biztosított otthoni jelenléte az utazás időpontjában feltétlenül indokolt.
E./ ha a Biztositott külföldi tartózkodása során heveny megbetegedése, vagy balesete miatt a menetjegyét a hazautazáskor nem tudja igénybe venni, illetve
F/ ha a Biztositott külföldi tartózkodása során útlevelét vagy menetjegyét ellopják, vagy azok balesetből eredően megsemmisülnek és emiatt kedvezményes menetjegyét a hazautazáskor nem tudja igénybe venni, kivéve, ha azok pótlása a helyszínen megoldható. A baleset fogalma: balesetnek minősül a Biztosított akaratán kívül hirtelen fellépő olyan külső behatás, amelynek következtében a Biztosított egy éven belül meghal, állandó megrokkanást, egészségkárosodást vagy múlékony munkaképtelenséget szenved.
G / Az utazásképtelenség időpontja : az utazásképtelenség időpontja minden esetben az eseményre, betegségre okot adó körülmény kezdőnapja.

Utasbiztosítás
Amennyiben igényelnek biztosítást, kérjük azt is jelezzék felénk.

1-3. nap: 1 680 Ft/fő
4. naptól: 560 Ft/fő/nap